sâmbătă, 27 februarie 2010

Barbati vs Femei

Barbatilor, v`ati gandit vreodata cum ar fi viata fara femei?

Femeilor, v`ati gandit vreodata cum ar fi viata fara barbati?

Baiatule, spune`mi tu, ce te`ai face fara o fata langa tine ? Ai putea sa rezisti fara ? Probabil ca sa`ti evidentiezi orgoliul masculin mi`ai raspunde un convins “ da”, dar nici macar tu nu te`ai crede. Stii doar ca n`ai putea trai fara rasfatul care ti`l creeaza o fata, fara iubirea ei, fara un chip pe care sa`l saruti dimineata, fara doua maini fine care sa`ti mangaie crestetul, fara cafeaua care ti`o face ea in fiecare zi pentru ca tu nu esti in stare, fara camasa calcata ca tu te`ai trezit cu doua ore mai tarziu decat ea, fara marca ei de parfum, in consecinta, fara “ea”. Cum spunea si Gee ( amica mea de bagat tenisu` in gura – nu`mi cere explicatii ca nu`ti dau. Tu fa`te ca ai inteles), “Dar femeile, femeile..au toate calitatile, au tot ce voi uneori nu aveti. Pot fi cuminti si obraznice in acelasi timp, va pot iubi, dar credeti'ma, va pot uri in doua minute. Va pot saruta si in secunda 5 sa va plezneasca si sa tranteasca usa dupa ele. Sunt atat de interesante si spontane incat le doriti in fiecare minut.Sunt ca ceaiul nu?! Se dizolva in voi, in relatia cu voi, se imprastie peste tot in creierul vostru de barbat puternic, se dilata, si beti si beti si va imbatati in cele din urma cu ele.” Cata dreptate nu ? Dar oare cati dintre voi au puterea sa recunoasca fara nici pic de rusine in fata prietenilor vostri smecheri ( care au in cap doar alcool, fum, sex si un mare gol pe care trebuia sa`l ocupe un creier ) ca iubiti o fata, ca v`ati indragostit de ea si ca ati fi in stare de orice pentru ea ? cred ca 0,00001 % din toata masa de barbati si acel 1 amarat se dilata in smecherie pe parcurs. Sa nu credeti ca`s impotriva barbatilor / baietilor. Nu .. dar nici de partea lor nu sunt. Pur si simplu unii ma dezgusta prin prostia de care dau dovada fara sa le pese ca se fac de ras in fata multora. Gen vine si isi afiseaza adidasii lui de firma in fata ta si isi scoate catarama imensa de la curea de sub tricou si crede ca te`a cucerit. Esti un papagal, te rog sa te maturizezi !


Bine bine ..hai sa recunosc ca si femeile au nevoie de barbati. Sunt un rau necesar ! Dar femeile sunt mult mai inteligente, pot cuceri orice barbat oricat ar fi el de prins de orgoliu si masculinitate. Femeile .. hmm.. cum le`as putea descrie cat mai obiectiv ? Pai femeile din punctul de vedere al barbatilor sunt ca o floare. Cand este inflorita este atat de frumoasa, parfumata si te plimbi de placere cu ea in par. Dar atunci cand se ofileste … ce faci?! O arunci ! Cam asta e conceptia barbatilor: cat femeia e tanara, buna la pat, frumoasa, atrage privirile, este tratata frumos, iubita. Cand ea imbatraneste si intervine rutina si monotonia, brusc ea nu mai e buna si o dai dracu`. Pai mai imbecilule, ea ti`a spalat sosetele ( ca sa nu mai spun ca si chilotii ), ti`a gatit, ti`a crescut copiii, te`a iubit, ti`a fost fidela, tie nu`ti mai pasa de ea ?! Whatever. Oricum isi poate gasi altu` mai bun, mai tanar si mai frumos ca tine. Si dupa ce vezi ca reuseste treaba asta, te intorci ca milogu` la picioarele ei si ii ceri iertare, bagi niste minciuni, o lacrima si crezi c`ai dat`o pe spate. Ma rog ..sunt si cazuri in care femeile sunt proaste si accepta iar si iar si iar un mitocan la usa lor. Alea destepte devin independente si isi vad de viitorul lor fara un fost amorez care oricum era doar o soseata in viata lor.

Treaba e ca mereu trebuie sa avem un partener langa noi, fie ca suntem barbati sau femei. Nu degeaba i`a conceput Dumnezeu pe Adam si Eva ca fiind primele persoane de pe pamant. Perechea absoluta a vietii este alcatuita dintr`o ea si un el. Ca daca nu era asa atunci concepea nenea de sus doua femei sau un barbat si o capra.

Barbatii sunt niste mitocani, dar niste mitocani de care avem nevoie.

1 comentarii:

Gee spunea...

Ei sunt ei..si fara ei , nu am fii noi. Te pup!